Въвеждащ семинар: Лесни и елегантни начини да се изправяме от седнало и легнало положение
26 март 2023, от 10:00ч. до 12:00ч.

Методът Фелденкрайс е известен с фокуса си в интелигентното и ефикасно движение. Основната идея е да се движим с лекота, без излишно усилие и без напрежение. Настоящият практически семинар е посветен на едни от базовите ежедневни движения като ставането от леглото, сядането на пода, изправянето обратно и т.н.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ СЕМИНАРА?

Въпреки, че практиките, включени в семинара предполагат движение, те не изискват никакви специални способности и са подходящи за всеки, който иска да подобри движението си. В метода не упражняваме сила, нито разтягане, а постигаме гъвкавост и ефикасност по естествен път, интегрирайки цялото тяло. Не е необходим предишен опит с метода, за да участвате в сминара.

ПОДХОД И ПРОГРАМА

Семинарът е изцяло практически и включва три урока “Осъзнатост чрез движение” по метода Фелденкрайс. Практиките са леки и приятни и стимулират игривостта, креативността и откривателството по приятен и позитивен начин.

  • 09:45 – 10:00ч. Регистрация
  • 10:00 – 10:10ч. Насоки за работа с метода Feldenkrais®
  • 10:10 – 10:55ч. Урок “Осъзнатост чрез движение” 1
  • 10:55 – 11:10ч. Кафе-пауза
  • 11:10 – 11:35ч. Урок “Осъзнатост чрез движение” 2
  • 11:35 – 11:50ч. Кафе-пауза
  • 11:50 – 12:00ч. Мини-урок “Осъзнатост чрез движение” 3
МЯСТО

Фелденкрайс център София, ул. Университетски парк 1, зала 105, Илиев център за образование и култура (до зала Христо Ботев). Автобус №94 и №280. Безплатен паркинг.

ВОДЕЩ

Ангелина Иванова е основател на “Фелденкрайс Център София” и активно води групови и индивидуални сесии по метода Feldenkrajs®. Тя се обучава в продължение на 4 години по метода в тренинг програмата на Feldenkrais Institut Wien (Австрия) и е член на Фелденкрайс гилдията във Великобритания. През 2021г. основава първия по рода си Фелденкрайс център в България с идеята методът да достигне до повече хора, за да им помогне да подобрят качеството си на живот.

Ангелина вярва, че всеки човек има вътрешната способност да се справя с трудностите, да се възстановява, усъвършенства и да води щастлив и пълноценен живот. Нейната мисия е да помага на хората да се развиват и да активират своя потенциал, прилагайки методи за учене чрез движение.

Тя е сертифициран фасилитатор по метода LEGO® SERIOUS PLAY® - кинестетичен метод за фасилитиране на срещи и уъркшопии за решаване на проблеми, иновации, разработване на стратегии и др. Ангелина е Старши треньор по метода Aikido Training Line®, базиран на принципи и практики от японското бойно изкуство Айкидо. Има 20-годишен професионален опит в дизайн и водене на редица програми за личностно и екипно развитие за разнообразни български и международни компании.

Завършила е специалност “Индустриален мениджмънт” в Икономически университет - Варна, степен Бакалавър, а по-късно придобива магистърска степен с насоченост “Социално предприемачество” (EMBA) в Американски университет - България.

ТАКСА

Таксата за участие е 50лв. и се заплаща преди семинара Можете да се възползвате от опцията “Двама на цената на един”, т.е. ако доведете приятел, заедно заплащате общо 50лв.

ОРГАНИЗАЦИЯ

За участие в семинара е нужно предварително записване.

Можете да се запишете и да заплатите таксата за участие директно на нашия уебсайт с бутона “Записване” или да се свържете с нас на center@feldenkrais-sofia.com или 0876 68 68 40.

Планирайте да сте в залата около 10 минути преди началото на семинара.

Необходимо е да носите своя кърпа или друго покривало, което да поставите върху меката постелка, осигурена от Центъра.

Облеклото за заниманията трябва да е широко и удобно, без обувки.

Очакваме ви!


hidden

Terms of use © 2021 Feldenkrais Center Sofia