Екип

Заниманията във Фелденкрайс Център София се водят от сертифицирани учители, покриващи стандартите на Международната Фелденкрайс Федерация (IFF), преминали дългогодишно обучение в акредитирани международни програми по метода Feldenkrais®

Ангелина Иванова

Ангелина Иванова e основател на “Фелденкрайс Център София” и активно води групови и индивидуални сесии по метода Feldenkrajs®. Тя се обучава в продължение на 4 години по метода в тренинг програмата на Feldenkrais Institut Wien (Австрия) и е член на Фелденкрайс гилдията във Великобритания. През 2021г. основава първия по рода си Фелденкрайс център в България с идеята методът да достигне до повече хора, за да им помогне да подобрят качеството си на живот.

Ангелина вярва, че всеки човек има вътрешната способност да се справя с трудностите, да се усъвършенства и да води щастлив и пълноценен живот. Нейната мисия е да помага на хората да се развиват и да активират своя потенциал, прилагайки методи за учене чрез движение.

Завършва специалност “Индустриален мениджмънт” в Икономически университет - Варна, степен Бакалавър, а по-късно придобива магистърска степен с насоченост “Социално предприемачество” (EMBA) в Американски университет - България.

Допълнително, Ангелина е сертифициран фасилитатор по метода LEGO® SERIOUS PLAY® и Старши треньор по метода Aikido Training Line®. Има 20-годишен професионален опит в дизайн и водене на редица програми за личностно и екипно развитие за разнообразни български и международни компании.

image

Мила Ленова

Като фелденкрайс учител, аз практикувам метода редовно. Обучавам се в тренинг програмата на Фелденкрайс Институт Виена (Feldenkrais Institute Wien) и съм член на Австрийската Фелденкрайс Гилдия (Feldenkrais Verband Österreich). Преди всичко работя върху моята персоналност, психика и умения. Посещавам специализирани семинари, лекции и обучения, където с колеги анализираме и дискутираме метода.

Имам квалификации в различни сфери. Завършила съм висше образование в сферата на визуалните изкуства и имам дългогодишен опит в авиацията.

Направих избор да се отдам на метода преди повече от четири години. Моето дългогодишно хоби е аржентинското танго и танците като цяло, където съчетавам естетиката на танца с Метода на Фелденкрайс и осъзнатото човешко движение. Изследвам, опитвам, уча и обичам всичко, което занимава, обединява и създава хармония между тялото, ума и духа.

В практиката ми с метода научих колко много може да ни каже нашето тяло, когато се учим как да го слушаме. Можем да редуцираме болката, а в някои случаи и напълно да се отървем от нея. Освен това променяме и нашите убеждения за това какво е постижимо и как да подобрим движението си по лек, лесен и приятен начин.

image

hidden

Terms of use © 2021 Feldenkrais Center Sofia